2015. március 20., péntek

Bemutatkozunk

A fotó tavaly augusztusban Lillafüreden, túra közben, a Garadna patak környékén készült.

A két gyalogkakukk mi vagyunk, ketten egy pár, együtt négy láb - olykor négy kerék. Már-már megszállottan szeretjük járni az országot gyalog vagy biciklivel, felfedezni a környéket, kis hazánk gyönyörű természeti adottságait, és rácsodálkozni, hogy "Nahát, mi itt élünk?"


Másfelől a természetjárásban van valami csodálatos mindamellett, hogy közben felfedezzük, mennyi nagyszerű hely van idehaza, nem kell külföldre menni a szépségért, természeti kincsekért. A túrák alkalmával van időnk magunkra, egymásra, kikapcsolódunk, feltöltődünk, sportolunk, edzünk, gyógyulunk és jobban megismerjük magunkat, ezért megismerjük egymást.

Az elmúlt másfél évben rengeteg kalandon vagyunk túl, megtettünk mérföldköveket is, ezért a napokban úgy döntöttünk, hogy ezt lejegyezzük. Ha másért nem, hát magunknak. Leírjuk az eddigi kalandjainkat, aztán a céljainkat és a jelenlegi utakat. Ha más is olvassa és ezért kedvet kap a túrázáshoz, akkor annak nagyon fogunk örülni. Harmadrészről saját magunknak motivációként is szolgál majd ez a blog, hogy ha néha nehezen vesszük rá magunkat arra, hogy elinduljunk, akkor a szemünk előtt lebeghessen, mennyi mindenen vagyunk már túl.

A blog személyes lesz, élménydús és reményeink szerint szerethető.

Gyaloglásra, bicajozásra fel, Gyalogkakukkok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése